World Padel Tour Amsterdam Open 2023

World padel tour Amsterdam open 2023

De Word Padel Tour ook wel WPT genoemd komt dit jaar na een succesvolle eerste editie in 2022 terug naar Amsterdam. Tussen 11 en 15 oktober strijden de beste padel spelers weer om het eremetaal.

De eerste editie van de World Padel Tour in Nederland was in 2022 en trok maar liefst 20.000 kijkers. Genoeg animo dus voor een volgende editie van het alsmaar groeiende padel toernooi.

John van Lottum, toernooidirecteur verteld “In AFAS Live kunnen we het evenement nog professioneler neerzetten en de maximale capaciteit opschroeven tot meer dan 25.000 bezoekers gedurende het toernooi”.

Ook zegt John dat hij ziet dat de padel sport in Nederland enorm aan het groeien is, hij verwacht dat het geen probleem zal zijn om de tweede editie van de World padel tour Amsterdam te vullen met 25.000 bezoekers die een uitstekende sfeer aan het toernooi zullen geven.

Wanneer is de World Padel Tour (WPT) Amsterdam Open in 2023?

De tweede editie van de World Padel Tour in Nederland wordt gespeeld tussen 11 en 15 oktober 2023. De kwalificaties worden afgerond op 9 en 10 oktober.

Waar vindt de World Padel Tour Amsterdam Open plaats?

Voor de tweede editie van de Amsterdam Open wordt er groter uitgepakt en wordt de World Padel Tour gehouden in de AFAS live in Amsterdam. Op deze prachtige locatie kan het toernooi nog professioneler worden georganiseerd en kan het bezoekersaantal worden opgeschaald van 20.000 bezoekers naar 25.000 bezoekers gedurende 5 dagen.

Wie doen er mee aan het WPT Amsterdam Open?

Net als vorig jaar zullen in 2023 de beste padel spelers ter wereld meedoen aan het WPT Amsterdam Open, samen met Nederlandse topspelers die een wildcard hebben gekregen of zich hebben gekwalificeerd voor het hoofdtoernooi. De winnaars van het Nederlands Kampioenschap, dat eind maart plaatsvindt, krijgen in ieder geval een wildcard.

World Padel Tour Amsterdam Open tickets 2023

Tickets voor de WPT Amsterdam Open 2023 koop je door op de onderstaande button te klikken. Ticketprijzen variëren van 33 euro tot vip tickets voor 200 euro.

Amsterdam Open tickets kopen

 

Ook beginnen met padellen? Bekijk dan hieronder de spelregels van padel en ontdek de beste padel rackets voor beginners.

Spelregels van Padel

 

Your image

Beginner Padel rackets

Meer informatie

 

Over ons featured image foto voor de sitebar

Welkom bij BesteRackets.nl! Hier ben je aan het juiste adres voor alles wat met racketsporten te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar het perfecte racket, de beste uitrusting of handige tips wilt voor je spel, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.

Duik in onze uitgebreide blogs en gidsen en til jouw racketsportervaring naar een hoger niveau. Maak van jouw spel een unieke ervaring met BesteRackets.nl! Lees meer over ons.

SportSport