Padel racket merken: De 13 beste van 2024​

In deze blog vertellen we je welke 13 padel racket merken het beste zijn

Wanneer je op zoek bent naar een goed padel racket, wil je graag een padel racket van kwaliteit kopen. Wij van BesteRackets.nl hebben de proef op de som genomen en allerlei padel merken voor jou getest. 

Onderstaande 13 merken bieden padel rackets aan van de beste kwaliteit. Lees hieronder meer over deze merken.

Dit zijn de beste padel racket merken van 2024:

 1. Babolat
 2. Adidas
 3. Wilson
 4. Bullpadel
 5. Head
 6. Dunlop
 7. Nox
 8. Drop Shot
 9. Siux
 10. Tecnifibre
 11. Osaka
 12. RS Padel
 13. Puma

Babolat

Het merk Babolat is één van de bekendste racket merken van de wereld. Babolat heeft wereldwijd miljoenen tennis- en padel rackets verkocht. De rackets van Babolat staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. 

Vele professionele tennissers en padellers spelen met het merk Babolat. Het assortiment van Babolat is breed en geschikt voor verschillende niveaus. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, het merk Babolat heeft het perfecte padel racket voor jou.

BABOLAT COUNTER VERTUO​

De Babolat Counter Verturo is een geschikt padel racket voor ervaren spelers die hun spel willen verbeteren. Dit racket heeft een ronde vorm en is daarom ideaal voor verdedigende spelers. Het gewicht van 350 gram biedt veel controle over de bal.

Dit racket is uitgerust met de nieuwste technologieën en is iets vergevingsgezinder dan de duurdere varianten. De grip heeft een Vibrasorb systeem, wat trillingen opvangt en zorgt voor meer comfort en controle.

De kern is gemaakt van Black EVA, wat een wat hardere foam is. Het racketblad is bedekt met glasvezellagen. Dankzij het lichtere gewicht is dit racket zeer wendbaar.

Voordelen:​

 • Vorm: Ronde vorm​
 • Speelstijl: Verdedigend​
 • Niveau: Ervaren speler​

Bullpadel​

Bullpadel is enorm populair onder fanatieke padel spelers, het Spaanse padel merk Bullpadel maakt kwalitatief hoogwaardige rackets gericht op de ervaren speler. Dit merk verkoopt ieder jaar steeds meer padel rackets en heeft dit jaar weer 4 nieuwe collecties padel rackets uitgebracht. 

De proline collectie: Dit zijn de Bullpadel rackets gemaakt voor de professionals en gevorderde spelers.

Nextline: Dit zijn Bullpadel rackets gemaakt voor de jeugd.

Performance: Deze collectie Bullpadel rackets is speciaal gemaakt voor de amateur padel speler.

Tourline: Deze collectie Bullpadel rackets is gemaakt voor de echte beginners die net gaan starten aan hun eerste paar potjes padel.

BULLPADEL X-COMPACT 2​

Bullpadel X-Compact 2 LTD – Geel

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

De Bullpadel X Compact 2 Zwart Geel is een perfect racket voor beginnende padel spelers die op zoek zijn naar comfort. Dit racket heeft een rond racketblad, wat betekent dat de sweetspot relatief groot is. Hierdoor zul je slagen gemakkelijker raken.

Bovendien zorgt de ronde vorm ervoor dat het gewicht gelijkmatig verdeeld is over het racket, waardoor het makkelijk te gebruiken is. Door de combinatie van de ronde vorm en het gewicht (360 – 370 gram) kun je met dit racket veel controle uitoefenen op de bal.​

Voordelen:​

 • Vorm: Ronde vorm​
 • Speelstijl: Hybride​
 • Niveau: Beginner​

Adidas

Het welbekende merk Adidas produceert al jaren vele populaire padel rackets. Denk aan de modellen: Adidas Adipower Soft 2.0, Adidas Drive 3.1 en Adidas Adipower Ctrl 2.0.

Deze Padel rackets van Adidas staan bekend om hun comfort en kwaliteit. Adidas biedt padel rackets voor alle niveau’s en prijsklasse. Ben je een beginner? Dan zijn de Adidas Drive rackets een goede keuze. Al wat meer ervaring? Daar heeft Adidas de Adidas Adipower voor gemaakt, deze hebben een ruw oppervlak voor meer controle.

ADIDAS DRIVE 3.2​

Adidas Drive 3.2 Padelracket

Verkrijgbaar bij

tennisdirect.nl (€59,95)
padeldirect.nl (€59,95)
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

De adidas Drive 3.2 Bronze is een perfect racket voor beginnende padel spelers die op zoek zijn naar optimale controle. Dit racket heeft een rond racketblad, wat betekent dat de sweetspot relatief groot is en het dus gemakkelijker is om de bal op de juiste plek te raken.
Het frame en het racketblad zijn gemaakt van fiberglass. De kern is gemaakt van EVA Soft Performance. Deze ietwat zachtere kern biedt meer comfort en de nodige controle voor slagen met een lagere snelheid.​

Voordelen:​

 • Vorm: Ronde vorm​
 • Speelstijl: Hybride​
 • Niveau: Beginner​

Wilson​

Het merk Wilson is het grootste amerikaanse sportartikelen producent van Amerika. De padel rackets van Wilson zijn gekenmerkt door hun “W” in het padelblad. 

Padel rackets van Wilson zijn kwalitatief hoogwaardig en worden in verschillende uitvoeringen aangeboden, zo zijn er Wilson padel rackets voor gevorderden, maar ook voor beginners.

WILSON BELA TEAM​

Wilson Bela Team (Teardrop)

Verkrijgbaar bij

bol.com (€170,00)
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

De Wilson Bela Team is het perfecte racket voor de aanvallende speler die op zoek is naar kracht. Dit racket met een diamantvormig blad is uitermate geschikt voor ervaren en gevorderde padelspelers. Het racketblad heeft een diamantvorm, wat betekent dat de sweetspot hoger op het racket zit en het makkelijker maakt om de bal hard te raken. De combinatie van de diamantvorm en het zware gewicht (370 gram) maken dit racket ideaal voor gevorderde spelers. Vanwege het gewicht en het geavanceerde balanspunt vereist dit racket goede technische en fysieke vaardigheden. ​

Voordelen:​

 • Vorm: Diamant​
 • Speelstijl: Aanvallend​
 • Niveau: Ervaren / gevorderd​

Head​

Het merk Head staat bekend om hun expertise in het maken van tennisrackets van het hoogste niveau. Sinds padel is ontstaan heeft Head zich ook volop in de markt van padel gericht. 

De padel rackets van Head zijn zeer uiteenlopend van relatief goedkoop en voor beginners naar relatief duur en van de allerbeste kwaliteit. Alle padel rackets van Head staan bekend om hun controle en kracht. Het is geen geheim dat Head echt goede padel rackets produceert. 

HEAD FLASH PRO 2022​

Head Flash Pro 2022

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

De Head Flash Pro is een racket dat perfect is voor ervaren padel spelers. Het racketblad heeft een druppelvorm, wat betekent dat de sweetspot iets hoger op het racket zit voor meer kracht. Door de druppelvorm in combinatie met het gewicht (365 gram) is dit racket goed gebalanceerd.​

Voordelen:​

 • Vorm: Druppel vorm​
 • Speelstijl: Aanvallend
 • ​Niveau: Ervaren​

Dunlop​

Dunlop is al meer dan 130 jaar een grote speler in de racketsport. Vaak bekend van hun tennisballen en tennisrackets. Dunlop produceert nu ook padel rackets, en dat doen ze goed. 

Vele professionele padel spelers spelen nu met een padel racket van Dunlop. Denk bijvoorbeeld aan Teresa Navarro en Ramiro Moyana. Dunlop heeft niet alleen padel rackets voor professionele spelers maar ook voor de beginnende padel speler. Het aanbod van Dunlop is groot, zo is er voor iedere speelstijl en niveau wel een Dunlop padel racket te vinden.

DUNLOP GALACTICA TEAM​

Dunlop Galactica Team

Verkrijgbaar bij

bol.com (€119,95)
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

De Dunlop Galactica Team is het perfecte racket voor ervaren en gevorderde padel spelers die op zoek zijn naar zowel kracht als comfort.

Het racketblad heeft een hybride vorm, wat lijkt op een combinatie van een ronde en een diamantvorm. Hierdoor biedt het racket de controle van een ronde vorm en de kracht van een diamantvorm. De hybride vorm in combinatie met het gewicht (355 gram) maakt dit racket zeer wendbaar en ideaal voor spelers die met veel kracht willen spelen.​

Voordelen:​

 • Vorm: Hybride​
 • Speelstijl: Aanvallend​
 • Niveau: Ervaren​

Nox​

NOX is een toonaangevend padel merk dat zich uitsluitend richt op de ontwikkeling van padel rackets en andere uitrusting, waardoor de kwaliteit van hun padel rackets altijd van wereldklasse is. Met een NOX padel racket ben je verzekerd van de nieuwste technologieën en de beste kwaliteit, gecombineerd met een geweldig design in diverse kleuren en vormen.

Dit Spaanse padel merk ontwikkelt en test zorgvuldig al hun rackets voordat deze in productie gaan. De tests worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met professionele spelers, waaronder grote namen als Miguel Lamperti en de Alayeto zussen.

NOX is gespecialiseerd in het maken van rackets voor padelspelers van alle niveaus, van beginners tot professionals.

NOX WPT EQUATION​

NOX Equation WPT Edition

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

De Nox WPT Equation is het perfecte racket voor ervaren padel spelers die op zoek zijn naar controle, precisie en voldoende power. Het racketblad heeft een ronde vorm, wat betekent dat de sweetspot relatief groot is en je slagen dus gemakkelijker raakt. De structuur op het racketblad maakt het gemakkelijker om met spin te spelen. Het anti-vibratiesysteem vangt trillingen op, wat zorgt voor extra comfort en minder kans op blessures. Het Smartstrap® veiligheidskoordsysteem maakt het mogelijk om het koord gemakkelijk te vervangen.​

Voordelen:​

 • Vorm: Rond
 • ​Stijl: Kracht & Controle​
 • Niveau: Gevorderd​

Drop Shot​

Het merk Drop Shot is een gerenommeerde naam in de padelmarkt vanwege hun expertise in het maken van kwalitatief hoogstaande padel rackets. De materialen die zij gebruiken zorgen voor een efficiënt racket dat perfect aansluit bij de behoeften van hun klanten. 

Het merk is vooruitstrevend en probeert hun producten aan te passen aan de vaardigheden en behoeften van de padel spelers, waarbij zij de focus leggen op kwaliteit, comfort, kracht, controle en stabiliteit.

Of je nu beginner of professional bent, met een Drop Shot padel racket kun je rekenen op een effectieve en betrouwbare uitrusting op de baan. Kies voor kwaliteit en verbeter jouw spel met een Drop Shot padel racket.

DROP SHOT CANYON PRO​

Drop Shot Canyon Pro 1.0

Verkrijgbaar bij

padeldirect.nl (€255,00)
tennisdirect.nl (€255,00)
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

De Drop Shot Canyon Pro is een racket dat perfect is voor zowel ervaren als gevorderde padel spelers. Het racketblad heeft een druppelvorm, wat betekent dat de sweetspot iets hoger op het racket zit voor meer kracht. Door de druppelvorm in combinatie met het gewicht (360 – 380 gram) is dit racket goed gebalanceerd.​

Voordelen:​

 • Vorm: Druppel vorm​
 • Speelstijl: Power & Spin​
 • Niveau: Gevorderden​

Siux​

Siux is een relatief nieuw merk in de wereld van padel en is gevestigd in Spanje. Ondanks dat het een jong merk is, heeft het zich snel gevestigd als een betrouwbaar en populair merk onder padel spelers. Het merk heeft een breed assortiment aan rackets, tassen, ballen en accessoires.

De padel rackets van Siux staan bekend om hun hoge kwaliteit en innovatieve technologieën. De rackets zijn ontworpen om de spelervaring te optimaliseren en hebben unieke eigenschappen zoals een versterkte grip voor meer controle en een betere trillingsdemping voor een nauwkeurigere slag.

SIUX DIABLO MAT​

SIUX DIABLO MAT

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

De Siux Diablo is een geschikt padelracket voor ervaren spelers. Het racket biedt maximale kracht en goede controle tijdens het spel. De Siux Diablo Mat heeft een druppelvorm en is voorzien van een carbon frame en een EVA-rubberen kern.

Daarnaast beschikt het racket over een brede sweetspot, wat het makkelijker maakt om de bal goed te raken. Het handvat van het racket is uitgerust met een bredere grip tape, waardoor het racket maximaal comfort biedt tijdens het spelen.​

Voordelen:​

 • Vorm: Druppel vorm​
 • Materiaal: Carbon​
 • Niveau: Ervaren​

Tecnifibre​

Ben je op zoek naar een hoogwaardig padel racket van een gerenommeerd merk? Dan moet je zeker Tecnifibre padel rackets overwegen! Tecnifibre is een bekend merk in de wereld van tennis en heeft de laatste jaren ook zijn positie in de padel wereld versterkt. 

Tecnifibre staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande rackets, die zijn ontworpen om spelers van alle niveaus te helpen hun spel te verbeteren. Met Tecnifibre padel rackets heb je de garantie van een uitstekende kwaliteit en prestatie, waardoor je het maximale uit je spel kunt halen.

TECNIFIBRE WALL BREAKER 375 DB​

De Tecnifibre Wall Breaker 375 DB is een padelracket uit de collectie van Tecnifibre, dat geschikt is voor padelspelers met veel ervaring. Het racketblad heeft een druppelvorm, waardoor de sweetspot iets meer naar boven verschoven is om meer kracht te genereren.

De combinatie van de druppelvorm en het gewicht (375 gram) zorgt voor een goed gebalanceerd racket met zowel power als controle. Het frame en het racketblad van dit padelracket zijn volledig gemaakt van carbon, wat zorgt voor extra stevigheid.​

Voordelen:​

 • Vorm: Druppel vorm​
 • Materiaal: Volledig carbon​
 • Niveau: Ervaren​

Osaka​

Osaka is het bekendste padel merk uit Japan. De padel rackets van Osaka staan bekend om hun speelse en unieke uitstraling. 

Osaka heeft 5 verschillende soorten padel rackets op de markt gebracht. Ieder geschikt voor een ander niveau en type padel speler. De high end padel rackets van Osaka beschikken ook over een 3d oppervlak, dit zorgt ervoor dat je meer en beter met spin kan slaan.

Osaka Vision Pink​

Osaka Vision Pink

Verkrijgbaar bij

tennisdirect.nl (€69,00)
padeldirect.nl (€69,00)
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

De Osaka Vision Pink is het perfecte padelracket voor beginnende tot gemiddelde spelers. Het racket heeft een ronde vorm met een grote sweetspot, waardoor het gemakkelijker wordt om de bal goed te raken.

De ronde vorm van het racket in combinatie met het gewicht (tussen de 360 en 370 gram) maakt het racket zeer toegankelijk voor een brede groep spelers. Dit padelracket biedt veel controle en heeft een ruwe coating op het racketblad, waardoor het makkelijker wordt om spin te geven aan de bal.

Voordelen:​

 • Vorm: Rond​
 • Extra: Ruwe coating​
 • Niveau: Beginnend​

RS Padel​

RS Padel is een toonaangevend padelmerk met voormalig Zweeds tennisser Robin Söderling in het team. Het merk heeft zich de afgelopen jaren snel ontwikkeld en is nu actief in meer dan 50 landen wereldwijd. RS Padel staat bekend om zijn focus op het produceren van premium kwaliteit rackets met een eenvoudig stijlvol Scandinavisch design.

Als nieuwkomer op de markt heeft RS Padel snel een reputatie opgebouwd als een merk dat staat voor kwaliteit en vakmanschap. De padel rackets worden met de hand gemaakt en geproduceerd in Spanje, waardoor elk racket uniek is en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig padel racket, is RS Padel zeker een merk om te overwegen!

RS PADEL COBRA SAVANT​

RS PADEL COBRA SAVANT

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

De RS padel Savant Cobra is een racket van RS padel dat geschikt is voor zowel beginnende als ervaren padelspelers. Het zachte kernmateriaal zorgt voor extra controle bij het slaan. Het ronde racketblad zorgt ervoor dat het gewicht gelijkmatig over het padel racket verdeeld is, wat het racket makkelijk in gebruik maakt. De ronde vorm van het racketblad en het gewicht (tussen 340 en 360 gram) maken dit racket ideaal om met veel controle te spelen. Het frame van dit padelracket is volledig gemaakt van 100% Carbon EV30 en de toplaag is van Glasvezel gemaakt.​

Voordelen:​

 • Vorm: Ronde vorm
 • ​Materiaal: Carbon​
 • Niveau: Beginnend​

Puma​

Puma is een wereldwijd sportmerk dat zich richt op het creëren van stijlvolle en functionele sportuitrusting. Het merk heeft de afgelopen jaren ook zijn positie in de padel wereld versterkt en biedt nu een breed assortiment aan padel rackets van hoge kwaliteit.

De padel rackets van Puma zijn ontworpen om spelers van alle niveaus te helpen hun spel te verbeteren. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken zijn, waardoor spelers meer controle hebben over de bal. 

De padel rackets zijn ook voorzien van geavanceerde technologieën die de prestaties van spelers kunnen verbeteren, zoals de “Carbon Tech” technologie die trillingen vermindert en de precisie verhoogt.

PUMA SOLAR BLINK CONTROL​

Puma Solar Blink Power

Verkrijgbaar bij

bol.com (€49,99)
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

De Puma Solar Blink Control is een padelracket dat bedoeld is voor ervaren spelers. Het racket heeft een rond blad, waardoor de sweetspot relatief groot is en het makkelijker is om controle te hebben bij het slaan. Dit padelracket heeft een zachte kern, waardoor je veel snelheid en controle ervaart tijdens het spelen. Het racket is geschikt voor spelers die op zoek zijn naar een racket dat veel controle biedt, maar tegelijkertijd ook de nodige power geeft.​

Voordelen:​

 • Vorm: Ronde vorm​
 • Materiaal: Carbon​
 • Niveau: Ervaren​

Conclusie​

Het kiezen van het beste padel racket kan een uitdaging zijn, gezien het brede scala aan merken en modellen op de markt. Echter, deze lijst met de 13 beste padel racket merken van 2024 helpt je bij het maken van een weloverwogen keuze.

Of je nu een beginner, amateur of professional bent, er is een perfect padel racket voor jou. Vergeet niet om rekening te houden met jouw speelstijl en niveau bij het kiezen van een padel racket. Veel succes en plezier op de baan!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de beste padel racket merken van 2024?

De beste padel racket merken van 2024 zijn Babolat, Adidas, Wilson, Bullpadel, Head, Dunlop, Nox, Drop Shot, Siux, Tecnifibre, Osaka, RS Padel en Puma. Lees in deze blog meer over alle merken.

Hoe kies ik het beste padel racket voor mij?

Het is belangrijk om rekening te houden met je speelstijl en niveau bij het kiezen van een padel racket. Overweeg aspecten zoals gewicht, balans, vorm en materiaal van het racket. Bovendien bieden de meeste merken rackets aan voor verschillende niveaus.

Verkrijgbaar bij

padeldirect.nl (€152,95)
tennisdirect.nl (€152,95)
bol.com (€179,00)
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

Verkrijgbaar bij

tennisdirect.nl (€59,95)
padeldirect.nl (€59,95)
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

Verkrijgbaar bij

padeldirect.nl (€255,00)
tennisdirect.nl (€255,00)
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

Verkrijgbaar bij

tennisdirect.nl (€144,95)
padeldirect.nl (€144,95)
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

Verkrijgbaar bij

tennisdirect.nl (€69,00)
padeldirect.nl (€69,00)
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01
Over ons featured image foto voor de sitebar

Welkom bij BesteRackets.nl! Hier ben je aan het juiste adres voor alles wat met racketsporten te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar het perfecte racket, de beste uitrusting of handige tips wilt voor je spel, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.

Duik in onze uitgebreide blogs en gidsen en til jouw racketsportervaring naar een hoger niveau. Maak van jouw spel een unieke ervaring met BesteRackets.nl! Lees meer over ons.

SportSport