Adidas padel racket: De beste van 2024

In deze blog een overzicht van de beste adidas padel rackets op dit moment

Ben jij op zoek naar de beste Adidas padel rackets? Kijk dan niet verder, wij hebben de beste padel rackets van Adidas op een rijtje gezet. Bekijk hieronder de beste Adidas padel rackets in het jaar 2024.


Adidas RX 300

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01



adidas Rx 1000

Verkrijgbaar bij

padeldirect.nl (€74,95)
tennisdirect.nl (€74,95)
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

Adidas Drive 3.2​

Het nieuwe pareltje van Adidas De Adidas Drive 3.2 is de opvolger van de succesvolle Drive 3.1. Het nieuwe 2024 model ziet er strakker uit en levert betere prestaties. Een goede keuze voor beginners in padel. 

Kenmerken

 • Vorm: Rond​
 • Gewicht: 360 gram​
 • Niveau: Beginner​
Adidas Drive 3.2 Padelracket

Verkrijgbaar bij

tennisdirect.nl (€59,95)
padeldirect.nl (€59,95)
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

Adidas RX 300 ​

De Adidas RX300 is geschikt voor beginnende en ervaren padelspelers dankzij het ronde racketblad met grote sweetspot, gelijkmatig gewicht (360 gram) en controle bij het spelen.

Kenmerken

 • Vorm: Rond​
 • Gewicht: 360 gram​
 • Niveau: Beginner​
Adidas RX 300

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

Adidas Vulcano Light​

De Adidas Vulcano Light is een racket wat geschikt is voor een brede groep spelers. Het racketblad heeft een druppelvorm.

Kenmerken

 • Vorm: Druppel​
 • Gewicht: 360 gram​
 • Niveau: Beginner​ / Gemiddeld

Adidas Adipower Multiweight Control​

De Adidas Adipower Multiweight Control is een perfect racket voor ervaren en gevorderde padel spelers die op zoek zijn naar optimale controle.

Kenmerken

 • Vorm: Rond​
 • Gewicht: Aanpasbaar
 • Niveau: Gevorderd​

Beste Adidas beginner padel racket​

Onze aanbeveling voor het beste beginner padel racket is de Adidas RX 100. Dit racket is ontworpen om beginners te helpen hun vaardigheden op de baan te ontwikkelen en biedt een goede balans tussen controle en kracht. Lees verder voor meer informatie over de Adidas RX 1000.

Adidas RX 1000​

De Adidas RX 1000 is speciaal gemaakt voor beginners. Dit padel racket heeft een ronde vorm, wat resulteert in een relatief grote sweetspot. De Adidas RX1000 is een uitstekende keuze voor padel spelers die op zoek zijn naar een racket met een grote sweetspot, veel controle en een gelijkmatige gewichtsverdeling.​

Beste Adidas gevorderde padel racket​

Als je op zoek bent naar een uitstekend gevorderden padel racket, dan raden we de Adidas Adipower Control 3.2 aan. Dit racket biedt de perfecte balans tussen kracht en controle en is speciaal ontworpen om gevorderde spelers te voorzien van precisie en stabiliteit op de baan. Lees verder voor meer informatie over de Adidas Adipower Control 3.2.

Adidas Adipower Control 3.2​

adidas Rx 1000

Verkrijgbaar bij

padeldirect.nl (€74,95)
tennisdirect.nl (€74,95)
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

De Adidas Adipower Ctrl 3.2 is een perfecte keuze voor de gevorderde spelers. Het frame van dit racket is gemaakt van carbon en het racketblad van Carbon Aluminized 15K. Dit zorgt voor ultieme kracht in je slagen. De structuur op het racketblad helpt je om meer spin aan de bal te geven. De Adidas Adipower Control 3.2 is een uitstekend padelracket om je padel skills naar het hoogste niveau te tillen.​

Padel racket collecties van Adidas​

Adidas biedt een breed scala aan padelrackets die zijn ontworpen voor verschillende speelstijlen en niveaus. 4 van de meest populaire collecties van Adidas worden hieronder besproken.

Adidas Discovery serie: Adidas Drive en Adidas Match padel rackets​

De Discovery-Serie van Adidas bestaat uit twee modellen rackets, namelijk de Drive en de Match. Beide modellen zijn speciaal ontworpen voor beginnende padelspelers die willen starten met deze sport.  De Drive is echt bedoeld voor de net startende padelspelers, terwijl het Match padel racket je een iets competitievere racket zal bieden. Beide rackets zijn ontworpen om maximaal comfort en spelplezier te bieden aan nieuwe spelers.

De rackets zijn gemaakt van flexibeler materiaal, namelijk ‘glasvezel’, wat zorgt voor een meer comfortabele speelervaring. In de kern bevindt zich een ‘Soft Performance’-kern die het comfort verder verhoogt. De Drive rackets hebben een ronde vorm terwijl de Match padel rackets een druppelvorm hebben.

Of je nu net begint met padel of al enige ervaring hebt. De Drive en de Match padel rackets van Adidas bieden beide uitstekende prestaties en duurzaamheid, zodat je vol vertrouwen kunt beginnen met deze super gave sport. 

Adidas RX​

De Adidas RX collectie is speciaal ontworpen voor gevorderde padelspelers die op zoek zijn naar een racket met geavanceerde technologieën en topprestaties. Deze collectie bestaat uit verschillende rackets, waaronder de Adidas RX 100, de Adidas RX 200 en de Adidas RX 300, elk met hun eigen kenmerken en voordelen.

De Adidas RX10 is een racket dat spelers een uitgebalanceerde combinatie van kracht en controle biedt, terwijl de Adidas RX20 is ontworpen voor spelers die maximale kracht en explosiviteit willen. De Adidas RX30 daarentegen is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar maximale controle en precisie.

Elk racket in de Adidas RX-collectie is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals carbon, en biedt geavanceerde technologieën, waaronder de Dual eXoskeleton en de Spin Blade-technologie, om de stijfheid van het racket te verhogen en de spin en balcontrole te verbeteren.

Met de Adidas RX-collectie kunnen gevorderde padelspelers hun spel naar een hoger niveau tillen.

Adidas Adipower​

De Adidas Adipower collectie is speciaal ontworpen voor gevorderde en professionele padelspelers die op zoek zijn naar een hoog niveau van kracht en precisie in hun spel.

De padel rackets van Adidas in deze collectie zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals carbon en glasvezel, en bieden geavanceerde technologieën, zoals de Dual eXoskeleton en de Power Embossed Ridge, om de stijfheid van het racket te verhogen en de kracht en controle te verbeteren.

De Adidas Adipower collectie heeft verschillende rackets, waaronder de Adipower Control 3.2 en de Adipower Control Team. De Adipower Control 3.2 is voor spelers die maximale controle en precisie willen tijdens het spelen. Het racket biedt een uitstekende combinatie van kracht en controle en is gemaakt van hoogwaardig carbon.

Aan de andere kant is de Adipower Control Team er voor spelers die meer comfort en flexibiliteit willen. Het racket biedt een goede balans tussen kracht en controle en is gemaakt van hoogwaardig glasvezel.

Kortom, de Adidas Adipower collectie biedt hoogwaardige padel rackets voor gevorderde en professionele spelers die op zoek zijn naar een hoog niveau van kracht, controle en precisie. Deze rackets hebben geavanceerde technologieën en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om je spel naar een hoger niveau te tillen.

Technologieën die Adidas gebruikt voor hun padel rackets​

Adidas is een bekend merk als het gaat om padel rackets. Ze gebruiken de beste materialen voor hun rackets, zoals 100% carbon voor het frame, gealuminiseerd carbon voor de kop van het racket en Eva Soft rubber voor de kern van het racket. Naast deze hoogwaardige materialen maakt Adidas ook gebruik van geavanceerde technologieën voor hun padel rackets. Hieronder staan enkele technologieën die worden gebruikt in de Adidas rackets en wat deze technologieën voor jou als padel speler kunnen betekenen.

Technologie voor de gaten in het padel racket

Adidas gebruikt slimme gaten in de rackets om het gevoel voor de bal te verbeteren. De manier waarop de gaten in het racket zijn geboord, zorgt voor meer controle en precisie in je slagen.

Spin Blade technologie

De Spin Blade technologie in de Adidas padel rackets zorgt voor meer controle en spin in je slagen. Dit maakt het voor je tegenstander moeilijker om de bal te voorspellen, wat jou een voordeel op de baan geeft.

EVA

De kern van de meeste Adidas padel rackets is gemaakt van EVA. Dit materiaal zorgt voor een betere balcontrole en een langere levensduur van het racket.

Dubbel Exoskelet

Deze technologie zorgt voor stabiliteit in het frame en de schacht van het racket, waardoor je meer controle hebt over je slagen.

Power Embossed Nok

Deze technologie zorgt voor extra kracht en snelheid bij elke slag door het gebruik van een speciale nok in het frame van het racket.

Gewicht & Balanssysteem:

Met dit systeem kun je het gewicht van het racket aanpassen aan jouw speelstijl. Door het veranderen van het gewicht van het racket, kun je ook de balans van het racket aanpassen. Deze technologie is alleen toegepast bij een aantal rackets van de Adidas Adipower collectie.

Kortom, Adidas maakt gebruik van verschillende geavanceerde technologieën in hun padel rackets om jou als speler te helpen bij het bereiken van meer controle, precisie, spin en kracht in je slagen.

Klik hier voor meer informatie over de 13 beste padel racket merken van 2024.

Veelgestelde vragen

Wat is het beste padel racket van Adidas?

Het beste padel racket van Adidas is afhankelijk van je niveau en je speelstijl. Voor beginners is de Adidas Drive 3.2 het best geschikte padel racket. Voor de meer gevorderde speler is de Adidas Adipower Control 3.2 een hele goede keuze.

Zijn de padel rackets van Adidas goed?

Jazeker! Adidas maakt al jaren hele goede padel rackets. Er zijn meerdere professionele padel spelers die met een padel racket van Adidas spelen. Adidas is zelfs 1 van de grote namen in padel, samen met o.a. Bullpadel, Nox, Babolat, Wilson, Head en nog vele andere.

Verkrijgbaar bij

tennisdirect.nl (€59,95)
padeldirect.nl (€59,95)
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

Verkrijgbaar bij

bol.com (€74,95)
tennisdirect.nl (€75,00)
padeldirect.nl (€75,00)
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

Verkrijgbaar bij

bol.com (€158,00)
padeldirect.nl (€280,00)
tennisdirect.nl (€280,00)
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

Verkrijgbaar bij

padeldirect.nl (€74,95)
tennisdirect.nl (€74,95)
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

Verkrijgbaar bij

tennisdirect.nl (€59,95)
padeldirect.nl (€59,95)
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

Verkrijgbaar bij

bol.com (€74,95)
tennisdirect.nl (€75,00)
padeldirect.nl (€75,00)
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

Verkrijgbaar bij

bol.com (€158,00)
padeldirect.nl (€280,00)
tennisdirect.nl (€280,00)
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

Verkrijgbaar bij

bol.com (€158,00)
padeldirect.nl (€280,00)
tennisdirect.nl (€280,00)
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01

Verkrijgbaar bij

padeldirect.nl (€74,95)
tennisdirect.nl (€74,95)
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2024 - 00:01
Over ons featured image foto voor de sitebar

Welkom bij BesteRackets.nl! Hier ben je aan het juiste adres voor alles wat met racketsporten te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar het perfecte racket, de beste uitrusting of handige tips wilt voor je spel, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.

Duik in onze uitgebreide blogs en gidsen en til jouw racketsportervaring naar een hoger niveau. Maak van jouw spel een unieke ervaring met BesteRackets.nl! Lees meer over ons.

SportSport