Padel Den Haag: alle padelbanen in Den Haag

Op zoek naar padelbanen in Den Haag en Rijswijk? Hier vind je een uitgebreid overzicht van indoor en outdoor padelbanen in en rondom Den Haag en Rijswijk. Bekijk de beste padelbanen in de buurt van Den Haag. 

Bij deze padelbanen kun je per uur een baan huren en sommige bieden lidmaatschappen aan voor frequente bezoekers. Ideaal voor spelers op elk niveau die op zoek zijn naar de perfecte padellocatie in Den Haag en Rijswijk.

165512_1.jpg
4.5/5

Padel rackets  

Populaire locatie
Logo van Plaza Padel Rijswijk in Den Haag

Plaza Padel Rijswijk

Plaza Padel Rijswijk is één van de grootste padel locaties in Den Haag. Met maar liefst 7 indoor padelbanen is het een populaire locatie om padel te spelen in Den Haag.

Populaire locatie
Padelcentrum Leeuwenbergh Den Haag

Padelcentrum Leeuwenbergh

Sportcentrum Leeuwenbergh heeft in totaal 7 outdoor padelbanen met een ondergrond van kunstgras.

Populaire locatie
Padelclub Dunamar Den Haag

Padelclub Dunamar

Padelclub Dunamar ligt achter de duinen, tussen Den Haag en Scheveningen in. Deze padel locatie heeft 2 outdoor padelbanen.

Populaire locatie
Estate Padel Club Rijswijk in Den Haag

Estate Padel Club

Estate Padel Club in Rijswijk is één van de grootste padelverenigingen in Den haag. Je kunt hier terecht voor een potje padel op 6 outdoor padelbanen. De club is onderdeel van Tennispark Welgelegen.

Populaire locatie
PadelClub Klein Zwitserland in Den Haag

Padelclub Klein Zwitserland

Padelclub Klein Zwitserland ligt in Den Haag en beschikt over 4 outdoor padelbanen.

Populaire locatie

Roompot Kijkduin

Roompot Kijkduin in Den Haag beschikt over 1 outdoor padelbaan. Je kunt ook een padelbaan reserveren als je niet op het vakantiepark verblijft.

Padel Rijswijk

Als je op zoek bent naar padelbanen in de buurt van Rijswijk, dan heb je een aantal mogelijkheden. Padel spelen in de buurt van Rijswijk en Den Haag kan op wel 6 padel locaties. Zo vind je er onder andere Plaza Padel Rijswijk en Estate Padel Club (gelegen op Tennispark Welgelegen in Rijswijk). 

De padellocaties in de buurt van Rijswijk bieden verschillende banen voor recreatieve spelers, trainingen en wedstrijden, en zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde spelers. Op deze pagina vind je snel en makkelijk de padelbanen in de omgeving van Rijswijk. 

Padelbaan Den Haag

Er zijn verschillende locaties met padelbanen in Den Haag. Met maar liefst 6 locaties, is het spelen van padel op vele locaties mogelijk in Den Haag. Op zoek naar een indoor padelbaan in Den Haag? Plaza Padel Rijswijk beschikt over 7 indoor padelbanen. Hierdoor kun je ook als het regent padel spelen in Den Haag

Het huren van een padelbaan in Den Haag is heel eenvoudig en toegankelijk voor iedereen, ongeacht je niveau of ervaring. Veel padelbanen bieden huur per uur aan en sommige faciliteiten bieden ook lidmaatschappen aan voor frequente bezoekers. Bekijk het overzicht en reserveer een padelbaan!

Veelgestelde vragen

Ja, er zijn indoor padelbanen in Den Haag en Rijswijk. Plaza Padel Rijswijk beschikt over 7 indoor padelbanen. 

Je kunt padel spelen in Den haag of Rijswijk op 6 locaties. Zowel indoor als outdoor.