Padel Delft: alle padelbanen in Delft

Ben je op zoek naar padelbanen in Delft? Zoek niet verder! Op deze pagina vind je een handig overzicht van de alle padelbanen in Delft, zowel indoor als outdoor. De padelbanen in dit overzicht kun je huren. Sommige locaties bieden ook lidmaatschappen aan voor frequente bezoekers.

Reserveer vandaag nog je padelbaan in Delft!

Populaire locatie
Logo van Padel City Delft

Padel City Delft

Padel City Delft is een populaire locatie met padelbanen in Delft. Je vindt hier 7 padelbanen, waarvan 4 indoor en 3 outdoor. Je kunt hier terecht voor een potje padel bij goed weer en slecht weer!

Padel City Delft

Padel City Delft: Dé hotspot voor padelliefhebbers in Delft. Deze locatie is de ultieme bestemming voor iedereen die van padel houdt of het wil ontdekken. Gelegen in het bruisende Delft, biedt deze moderne padelfaciliteit zowel indoor als outdoor padelbanen voor spelers van elk niveau.

Of je nu een enthousiaste beginner bent of een ervaren padelkampioen, Padel City Delft heeft alles wat je nodig hebt voor een goed potje padel.

 

Faciliteiten bij Padel City Delft

Padel City Delft beschikt over state-of-the-art padelbanen met zowel indoor als outdoor opties. Hierdoor kan je het hele jaar door padel spelen, ongeacht de weersomstandigheden.

Naast de uitmuntende padelbanen, biedt Padel City Delft ook een gezellige lounge waar je kunt ontspannen en socializen met andere padelliefhebbers. Geniet van een hapje en een drankje terwijl je kijkt naar spannende padelwedstrijden op de banen.

 

Speelopties bij Padel City Delft

Padel City Delft biedt flexibele speelopties om aan ieders behoeften te voldoen. Je kunt ervoor kiezen om een padelbaan per uur te huren. Studenten kunnen er zelfs een speciale studentenkorting krijgen.

Veelgestelde vragen

In Delft zijn er meerdere padelbanen beschikbaar voor zowel beginners als gevorderden. Bekijk hier het overzicht van padelbanen in Delft.

De tarieven van het huren van een padelbaan bij Padel City Delft vind je hier.